You are here
Home > Horoscope > Horoscop de Luna Noua in Capricorn – 29.dec.2016

Horoscop de Luna Noua in Capricorn – 29.dec.2016

Astazi avem moment de Luna Noua in Capricorn, de nou inceput nu doar cu ocazia Noului An 2017, dar mai ales cu ocazia unui bilant foarte important pentru viitorul nostru pe termen scurt si mediu. Relatia cu timpul este importanta in (auto)evaluarea pe care o facem. (Re)setarea obiectivelor si (re)evaluarea resurselor si investitiilor de toate felurile, ne ajuta sa redresam si sa (re)configuram noi trasee, apreciate obiectiv si in acord cu anumite dorinte si nevoi necesare, utile si cu adevarat fezabile.

Hai sa vedem ce a fost in anul care se incheie, cum ne-am derulat viata personala si profesionala, ce trebuie lasat in urma si inchis si ce trebuie deschis spre integrare in Noul An. Aceasta validare, fie si partiala momentan, este de fapt concluzia cu care pasim inainte. Concluzia include lucruri la care trebuie sa renuntam, lucruri pe care trebuie sa le facem de acum inainte, dar si lucruri care pot fi lasate la mana timpului spre a fi clarificate sau pur si simplu…vindecate. Sortarea nu e foarte usoara, dar cu determinare si capacitatea de a depasi mici limite care merita, are sa fie eliberatoare si extrem de utila pentru o traiectorie mult mai benefica de acum inainte, caci intotdeauna cand esti pregatit cu lectia invatata, ai ocazia sa inregistrezi un succes 😉

Iata cum avem ocazia sa inchidem cercul, sa iesim din el, sa il privim detasat si sa observam, cu inspiratie si obiectivitate astfel incat sa decidem corect pentru noi insine, cum arata bulgarele de zapada ce urmeaza sa se rostogoleasca si sa creasca mai departe. Omul de zapada devine mai mare si mai breaz, asa incat ramane responsabilitatea si asumarea noastra cum il derulam. Iar intr-un moment ca acesta, aceste sarcini ar trebui sa fie preferatele noastre.

Mult succes in concluzii, multa putere interioara, o buna capacitatea de a alege constructiv si multa energie si rabdare pentru a va intelege cu voi insiva si cu ceilalti va doresc in 2017! Restul e cancan:-)

Top