You are here
Home > Visit it > Lara Croft sau James Bond?

Lara Croft sau James Bond?

poligon acoperit

Cu totii am visat sa fim supereroi la un moment dat. Macar pentru o clipa ai fi vrut sa ai abilitatile Larei Croft sau precizia si eleganta lui James Bond.  Pentru cateva ore intr-un poligon inchis poti sa vezi daca ai macar una din calitati: aceea de a tinti cu precizie. In Bucuresti exista un poligon foarte bine amenajat, unde iti poti alege arma pe care vrei sa o incerci. Arma lui James Bond? E un Glock pe care chiar tu poti pune mana. Sub supravegherea unui instructor tandru-dur, cu privire de vultur va trebui sa urmezi instructiunile: pui mana pe arma, iei pozitia de tragere, ochesti si executi focul. O sa ai emotii daca pui mana pentru prima data pe o arma, iar adrenalina va fi prezenta cateva ore bune dupa incheierea sedintei de tragere.

Ca sa intri in poligon trebuie sa te supui unor reguli foarte clare: fara sa fi consumat bauturi alcoolice si intr-o stare emotionala buna. Sunt arme adevarate,  disciplina este esentiala si ca sa ramai in siguranta trebuie sa respecti ceea ce-ti arata si spune instructorul.

Cele 2 ore petrecute in poligon au fost: fascinante, dominate de atentie si concentrare, dar ca sa ai propria poveste trebuie sa faci o vizita.

 

 

 

Top