You are here
Home > Visit it > Iarna in tara minunilor si a Reginei

Iarna in tara minunilor si a Reginei

Un zbor de maxim 3 ore jumatate din Bucuresti si ai ajuns acolo unde se stabileste ora exacta, in Marea Britanie.

Arunca-ti bagajele in camera de hotel, pune ceva calduros pe tine (nu te lua dupa englezoaicele care la 0 grade umbla in sandale) si fugi la plimbare neaparat cu telefonul incarcat si baterie externa.
Globurile si ingerasii iti lumineaza calea pe Oxford, Bond sau Regent street astfel incat sa nu ratezi intrarea in niciun magazin sau cafenea. Nu stiu daca exista aprobari pentru decorarea magazinelor asa cum exista pentru siguranta la incendiu, dar exista clar un bun gust desavarsit. Mai luminat de atat nu se poate, mai frumos de atata nu exista. Este MAGIC!
Nu uita de Winter Wonderland amplasat in Hyde Park, un adevarat balci, dar in stil britanic cu vata de zahar, gaufre, inghetata, bere, vin fiert, burrito,  multe specialitati veggie si patinoar!

Desi sunt mii de vizitatori, nu exista buluceala sau poate aici toti sunt britanici calmi?

Tips:
Rezerva online biletele pentru orice obiectiv vrei sa vizitezi (chiar si pt atractiile din winter wonderland), economisesti timp.
Foloseste Oyster card (o cumperi dib orice statie de metrou).Nu mai stai la coada pentru fiecare calatorie, transportul in Londra este scump, dar crede-ma este eficient.
Daca vrei shopping, du-te in timpul saptamanii,  e mult mai liber.
Ai grija de bani, carduri si acte, iti sunt utile. Asigura-te ca pot fi folosite doar de tine, cu alte cuvinte grija mare!

Jumbrella recomanda: 3 zile.


20171125_18324020171126_19013620171125_183934

 

Top