You are here
Home > Horoscope > Cum inchidem luna August?

Cum inchidem luna August?

Cum inchidem luna August?
Cu realizari importante zic:) Constientizari mai clare, un pic mai bine definite, un pic mai bine conturate. Nu degeaba retrogradarile isi fac treaba, nu? Inca mai avem sanse sa amestecam si sa cugetam, evident, insa azi e una din acele zile in care putem simti ca parca anumite eforturi, rabdarea si puterea noastra interioara au meritat. Cu emotii puternice pe de o parte, cu energii mai stabile pe de alta parte, ne dam seama cel putin la nivel la nivel teoretic ce avem de facut de acum inainte. Daca nu chiar foarte practic.
Universul ne sustine, semne avem, putere gasim in noi in urma cautarilor si a trairilor sau pur si simplu a unei bune autocunoasteri, asa incat suntem direct invitati la asezarea lucrurilor in viata noastra. In special in zona relatiilor/parteneriatelor si mai ales din perspectiva beneficiilor generate in si prin relatii. Beneficii emotionale dar palpabile prin confirmarea unor adevaruri din sufletul nostru, sau beneficii materiale prin transformarea tangibilitatii intr-o viziune mai constructiva.
Oricum, profitati de o zi ca cea de azi, de astfel de talcuri cu rezonanta in concret, in adevar si in profunzime.
Intr-o astfel de zi, planurile si actiunile concrete, facute cu cap, dau roade si concluzii stabilizatoare si mobilizatoare.
Spor la ancorare si judecata corecta!

Top