You are here
Home > Horoscope > Horoscop de 17.august.2018: invitatie la identificarea mizei transformarii!

Horoscop de 17.august.2018: invitatie la identificarea mizei transformarii!

Iata ce zi minunata, cu profunzimi in cautari, trairi si adevarul (re)intoacerii catre sine.
In aceasta perioada ce are sa marcheze aceste luni ramase pana la finalul anului, multe se amesteca, se incurca, se blocheaza, se amana…ne enerveaza, ce sa mai. Aparent, viata parca ne aduce doar probleme. Intr-o realitate obiectiva, viata se intampla sa ne ajute sa (ne) oprim, sa ajustam, sa corectam, sa reevaluam si sa revalidam anumite intentii, planuri, (pre)judecati, reactii si actiuni. Cum? Fix prin controlul a ceea ce vine spre noi sau se desfasoara in jurul nostru intr-o alta abordare. Asa incat, e corect sa fie nevoie poate sa ne miram, ca sa putem cauta, gasi si filtra ceea ce gandim, simtim si facem, astfel incat orice transformare sa genereze un talc (mai) coerent si (mai) potrivit pentru ceea ce avem nevoie cu adevarat sa ni se intample. Atat, nimic mai mult sau mai putin.
Rabdarea e provocarea magica acum, dar mai ales credinta.
Rascolim, cautam, intelegem si gasim.
Toate acestea, lasandu-ne inspirati si ghidati, intervenind cu ceea ce are sa ajute viitorul nostru imediat si afland din adancime in spatele lucrurilor, esenta noastra si a vietii.
Macar pentru un anumit capitol al vietii noastre si inca o secunda.
Asadar, reiterati, reenalizati si cerneti in profunzime. Este invitatia speciala de azi.
Unii se pot desparti, se pot certa sau pot concluziona spre a renunta la unele lucruri/persoane/planuri/vise. Altii pot profita de filtrele mai adanci de azi pentru a lua o decizie importanta mai departe. Altii reflecta progund la cele intamplate sau neintamplate.
Fiecare cum negociaza alegerile personale cu liberul arbitru.
Totusi, luati calcul dinamismul perioadei si alegeti cu rabdare cea mai buna varianta, benefica pe termen lung.
Nu va lasati dusi de nas de ceata, reconsiderati decizia de moment de azi cu o decizie mai inteleapta maine. Azi cauta sa intelegi. Maine va fi o noua zi, mai bine inteleasa!
Sa aveti chef de voi si de viata! Si rabdare. Intre timp e vara, inca
Zi frumoasa tuturor!

Top