You are here
Home > Horoscope > Horoscop pentru 9.09.2018: Luna Noua in Fecioara

Horoscop pentru 9.09.2018: Luna Noua in Fecioara

O zi cu energie noua, pretentioasa, chiar carcotasa pe alocuri, cu constientizari selective si critice, fix cat sa ne faca sa gandim de 100 de ori si sa taiem 1 data!

Cel putin asa ar trebui, mai ales ca aceasta noua perspectiva ce se arata pentru urmatoarele saptamani vine la pachet cu decizii importante.

Exista un fel de dans pe cer, cu amprente hotatatoare si o tehnica aparte, intre precizie si dezorganizare, intre detalii mici si mari, cu o intensitate ce se resimte. Aparent par a fi constientizari pe viata, insa sunt de fapt constientizari prealabile adevaratei aprecieri ce urmeaza pana spre finalul de an. Iar acest lucru implica transformari si provocari menite sa corecteze anumite restante sufletesti.

Toate acestea cu un anumit pret, valoros prin anumite efecte afective care au sa fie acceptate mai usor dupa ce sunt mai bine intelese.

Avem concluzii si decizii noi pe baze vechi si asta se combina cu un fel de nou inceput in relatiile cu ceilalti. Validam si revalidam latura noastra umana, interesele si urmarim anumite colaterale ce au sa conteze foarte mult in analiza pe text prin care alegem sa transam relatii si situatii. De aceea, e important sa stim cine ne sustine, ce ne motiveaza, ce anume ne asteapta si care e rutina care cere diversificare.

In alta ordine de idei, putem face ordine in viata noastra, chiar daca acest lucru nu e posibil fara reactii, de la nemultumire la crize existentiale din anumite temeri. Iata cum, nemultumirea sau intoleranta sunt calauzele spre decizii care ne pot tranforma radical si dur.

Faceti lucrurile corect, bine, aveti rabdare sa le faceti complet, caci un lucru-i cert: ce vine nou in viata noastra am atras si pare ca ne dorim, desi un filtru mai concret abia se intrevede lunile urmatoare.

Asadar, rabdare, o reorganizare a prioritarilor si pasi spre o etapa noua sunt provocarile momentului pentru noi. Restul e adaptare.

Zi noua cu zambete sa aveti!

Top