You are here
Home > Sofalize > PRIMUL PAS incepe pe 1 iulie. La Teatrul de Arta.

PRIMUL PAS incepe pe 1 iulie. La Teatrul de Arta.

Ce program ai pe 1 iulie? Ai chef de ceva misto, inedit, cu lume buna si nebuna, talentata si energizanta?

Avem o invitatie speciala pentru tine! Scoala Teatrul de Arta Bucuresti si Trupa de Arta (absolventi ai Scolii pentru actori amatori a Teatrului de Arta Bucuresti) te cheama la prima editie a Festivalului PRIMUL PAS – Festival de Teatru al Actorilor Amatori, care va avea loc in perioada 1 – 7 iulie si va fi gazduita de Teatrul de Arta Bucuresti.

Ai 7 zile de eveniment, cu 7 spectacole aflate in concurs si 2 spectacole invitate.

“Primul Pas” promite sa fie o sarbatoare a bucuriei de a fi impreuna cu semeni din cele mai variate domenii de activitate, care impartasesc o pasiune comuna: pasiunea pentru teatru.

Vino pe 1 iulie, la ora 19.30, la spectacolul din deschidere – The Very New Year (adaptare dupa Trilogie Belgradeana de Biljana Srbljanovic), spectacol invitat, productie a Trupei de Arta – Scoala Teatrul de Arta Bucuresti.
Spectacolul a obtinut Premiul pentru cel mai bun actor, la InLight Theater Festival – ITF, 2017, asadar merita vazut, va fi placut!:-)

Si dupa petrecerea continua, de la ora 21.00, cu un Cocktail-ul de deschidere a Festivalului, pentru un schimb de opinii si emotii, direct cu organizatorii: voie buna, autografe, poze si ceva bun de baut!

Nu rata, sofalize de calitate! 😀

Top