You are here
Home > Choose it > Adrenalina pe Transfagarasan, Relaxare la Wolkendorf sau o vizita la Vlad Tepes

Adrenalina pe Transfagarasan, Relaxare la Wolkendorf sau o vizita la Vlad Tepes

#autoconcept #transfagarasan

Iubitorii de adrenalina pot sa-si satisfaca placerea intr-un tur cu masini “exotice” americane precum Chevrolet Camaro sau Ford Mustang V8. In functie de timpul pe care il ai disponibil, poti alege din cele 3 trasee senzationale: Transfagarasan, Brasov sau Snagov

Traseul Transfagarasanului este considerat unul dintre cele mai spectaculoase si incantatoare din intreaga Europa, atat datorita inaltimii la care se afla ( 2042 de metri), cat si datorita peisajelor de poveste care il inconjoara, dar mai cu seama numeroaselor serpentine pe care, atunci cand le strabati, iti dau impresia ca te afli intr-un roller coaster. Noi am testat Transfagarasan Tour, insa si cel de la Brasov este pe lista noastra vara asta.

TRANSFAGARASAN TOUR  Bucuresti-Pitesti, Transfaragarasan, retur cu oprire Albota pentru a lua masa – Bucuresti. Masina (max 2 pers) minim 2 masini pe tur, maxim 5 masini pe tur.

BRASOV TOUR Bucuresti-Cheia-Brasov Vulcan – Wolkendorf Bio Hotel&Spa – o noapte cazare + masa. Masina ( max 2 pers ) minim 2 masini pe tur, max 5 masini.

SNAGOV TOUR  Otopeni-Snagov-plimbare cu barca pe snagov 2 ore, vizitat Manastirea Vlad Tepes, retur, snack break, apoi Otopeni.

 

Rezervarile se fac aici

Top